Sobre Mi

HOLA!

Sóc la Maria José Valiente Nevot, psicòloga humanista, experta en vincles afectius, relacions de parella, mediació familiar, comunicació entre pares i fills, equips directius i lideratge.

El meu repte és ajudar les persones a crear relacions personals saludables, construir emocions positives i aconseguir un augment de la qualitat de vida, benestar i salut personal.
PRESENTACIÓ
 

Soc la Maria José Valiente Nevot, psicòloga humanista, experta en vincles afectius, relacions de parella, mediació familiar, comunicació entre pares i fills, equips directius i lideratge.

Col·legiada núm. 19868, i amb molts anys d'experiència en el tracte humà en diferents països i ambients, ofereixo la meva ajuda a adults, joves, infants, persones molt grans, cuidadors, personal sanitari, del món educatiu i problemes d’autoestima, així com acompanyament en qualsevol etapa de la vida. 

 

Faig tractaments de curta i llarga durada, amb la intenció d’aconseguir un canvi que acosti a les persones a trobar el camí per a ser la seva millor versió.

 

El meu repte és ajudar les persones a crear relacions persones saludables, construir emociones positives i assolir un augment de la qualitat de vida, benestar i salut personal.

 

Treballo de manera individual o grupal. Faig consultes de manera presencial, en linea, per Zoom o en veu.

 

Exerceixo com a psicòloga privada i col·laboro amb diferents centres educatius i de persones grans.

 

Soc membre col·laborador del Grup de Recerca en Psicologia, Context i Persona, del Dr. Josep Gallifa, Catedràtic de Psicologia de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

 

 
 
Som-hi?