Projecte Som-hi

Projecte Som-hi

El projecte Som-hi!, neix a partir de les necessitats que hem anat observant des de la pandèmia. Són moltes les persones que han patit un dalt-i-baix emocional, canvis de feina, d’estil de treball, de relacions afectives… I són moltes les persones que han descobert la seva vulnerabilitat personal.

Actualment, les notícies no són gens engrescadores, i encara arrosseguem efectes col·laterals del temps de pandèmia, que no ens ha deixat indiferents.

Separacions, dubtes existencials, inseguretats, pors, dependències, ganes de trobar-se amb un mateix i de descobrir el full de ruta personal que permeti ser la nostra millor versió.

Però, com començar? El projecte Som-hi, és un projecte que configuraran totes les persones que vulguin formar-hi part, per a fer camí plegats i millorar els hàbits de vida, dia a dia.

Treballarem les quatre dimensions humanes:

·Dimensió física.

·Dimensió espiritual.

·Dimensió mental.

·Dimensió intel·lectual.

 

Com?

Tindrem accés a una canal de Telegram, on ens trobarem cada dia al matí i unificarem forces per passar el dia en companyia, sense sentir el pes de la soledat no volguda.

 

Però també aprendrem a estimar la soledat, perquè la millor manera d’establir bones relacions, és estimant la pròpia persona, i això s’aconsegueix sabent gaudir de la pròpia companyia, i coneixent-se un mateix.

 

Cada mes, hi haurà un taller en grup petit o gran, on es farà una part de treball emocional, i una part de lleure compartit.

 

L’objectiu és crear una alternativa al temps lliure, que generi ganes de compartir i de sentir-se útil, al mateix temps divertir-se i aprendre de diferents àmbits.

 

Som-hi?

Som-hi?